KBvG start campagne “Bellen is oplossen”

De beroepsorganisatie van gerechtsdeurwaarders heeft een nieuwe radiocampagne gestart. De campagne draagt de naam “Bellen is oplossen”. Particulieren en ondernemers worden opgeroepen om snel contact op te nemen met de gerechtsdeurwaarder als er een deurwaardersbrief op de mat valt.  

Nieuwe campagne gelet op COVID-19
Gerechtsdeurwaarders zien aankomen dat zowel bedrijven als particulieren door het coronavirus in financiële problemen komen. Met de nieuwe campagne worden mensen gestimuleerd snel te bellen met de gerechtsdeurwaarder, zodat de situatie besproken en opgelost kan worden. Daarbij geldt ‘des te sneller, des te beter’. Veel organisaties en particulieren die juist in deze tijd in de financiële problemen komen, hebben nog nooit met een gerechtsdeurwaarder te maken gehad. Snel contact opnemen met de deurwaarder voorkomt dat schulden nodeloos en snel oplopen.

Onze gerechtsdeurwaarders komen niet alleen maar langs om ‘geld te innen’. Vaak is geen sprake van onwil, maar wel van (tijdelijke) onmacht. De huidige tijd is uitzonderlijk en vraagt om oplossingsbereidheid. Bespreek uw situatie daarom met onze deurwaarders en op die manier kan uw situatie zo snel en zo goed mogelijk worden opgelost.

Radio- en internetcampagne
De campagne “Bellen is oplossen” wordt gesteund door de STER. De STER stelt zendtijd ter beschikking voor de radiospot, die tevens hieronder te beluisteren is. De campagne heeft ook een eigen website: www.bellenisoplossen.nl.

Radiospotje: