U heeft een schuld

Een situatie die een oplossing verlangt

Met onze transparante werkwijze, jarenlange ervaring en expertise ondersteunen wij schuldeisers en schuldenaren om tot een passende oplossing te komen. Elke schuldsituatie staat op zich, en is afhankelijk van de incassofase waarin deze zich bevindt. Via onze website kunt u zich verdiepen in uw situatie.

Neem – om samen tot de optimale oplossing te komen – contact met ons op.

De kwaliteits-, gedrags- en beroepsregels voor gerechtsdeurwaarders waarborgen dat wij u als schuldenaar beschermen tegen misbruik en onredelijke invorderingstarieven.

U kunt niet betalen

Wanneer u uw schuld niet (ineens) kunt betalen, dan is het verstandig om zo snel mogelijk contact met ons kantoor op te nemen om de mogelijkheid van een betalingsregeling met ons te bespreken.Om de schuldeiser een goed advies te kunnen geven over een eventuele regeling is het belangrijk dat u uw voorstel zo goed mogelijk onderbouwt.Om u daarbij te helpen sturen wij u een zogenaamd uitgave- en inkomstenformulier toe. U ontvangt zo spoedig mogelijk bericht van ons of dat de regeling is geaccepteerd en welke voorwaarden hierbij gelden. Hierbij valt, als partijen het er over eens zijn, bijvoorbeeld te denken aan het opstellen van een door een notaris opgemaakte vaststellingsovereenkomst.

Spreekuur

Iedere dinsdag is er van 09.00 tot 10.00 uur een spreekuur. Heeft u vragen, dan kunt u deze aan een van onze medewerkers stellen. Neemt u daarbij wel de laatste brief of exploot die u van ons heeft ontvangen mee. Maak vooraf even een afspraak en bel: 073 – 6 124 124.

U kunt er van op aan dat uw privacy wordt gewaarborgd binnen de regels van de AVG.

Klik hier voor onze privacyverklaring. 

Schuldhulpverlening

Er zijn organisaties die u hulp kunnen bieden wanneer u er niet zelf uit kunt komen. Dit zijn onder andere:

| Netwerktegenarmoede | Het juridisch loket | Nederlandse Vereniging van Volkskrediet |
| Schuldhulpverlening | NibudKredietbank Nederland |

Zijn er termen in dit schrijven die u  niet bekend zijn, kijk dan voor uitleg in onze Begrippenlijst”.