Incasso en meer…

Elke ondernemer komt helaas een keer in de situatie dat een klant niet of te laat betaalt. Van der Vlies biedt uitkomst als incassobureau voor de gehele Benelux. Mocht een incasso onverhoopt niet tot het gewenste resultaat leiden, dan bent u ook voor ervaren gerechtsdeurwaarders, juridische bijstand en alle daaruit voortvloeiende werkzaamheden bij ons aan het juiste adres. Gemaakte kosten die betrekking hebben op uw incasso worden voorzover mogelijk op de debiteur verhaald.

Geen abonnementskosten

Van der Vlies zet alles in het werk om u zo goed mogelijk bij te staan. Naast het feit dat wij alle denkbare expertise in huis hebben, berekenen wij geen abonnementskosten voor onze diensten. Met minimale kosten een maximaal resultaat behalen is de gedachte hierachter. Uiteraard houden wij rekening met uw specifieke zakelijke en financiële belangen en nemen wij de relatie met uw klant in acht. Ook houden wij u te allen tijde op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en heeft u te maken met één vaste contactpersoon die uw zaken behartigt. Alles met één doel: zorgen dat uw rekeningen betaald worden!

Tarieven

Voor uitgebreide informatie over onze tarieven verwijzen wij u graag naar onze leaflet “De Tarieven: wanneer en hoeveel?”.