Keurmerk Sociaal Verantwoord Incasseren behaald!

Van der Vlies Gerechtsdeurwaarders kan met gepaste trots mededelen dat het kantoor het Keurmerk Sociaal Verantwoord Incasseren heeft behaald! Het keurmerk wordt op 23 oktober aanstaande in ontvangst genomen. Het Keurmerk SVI wordt uitgereikt aan organisaties die incassoactiviteiten uitvoeren op een correcte en klantvriendelijke manier, waarbij geen onnodige kosten in rekening worden gebracht. 

Een eerste contact met een incasseerder leidt vaak tot grote stress bij een schuldenaar. Indien er meerdere schuldeisers zijn, wat vaak voorkomt, kan dit leiden tot een schuldenaar die zich terugtrekt en niet meer reageert op correspondentie van de incasseerder. Ondernemingen met het Keurmerk SVI helpen schuldenaars niet enkel bij het oplossen van hun schuldenproblematiek, maar zijn vaak ook in staat om schuldenaars te begeleiden naar een schuldenvrije toekomst.

Het keurmerk is in 2016 in het leven geroepen om door middel van een onafhankelijke toetsing aantoonbaar te maken dat een onderneming zich bewust is van haar verantwoordelijkheid. Het behalen van het Keurmerk SVI toont daarom aan dat Van der Vlies zich bewust is van de maatschappelijke en sociale verantwoordelijkheid die het kantoor heeft. Er zijn slechts negen andere ondernemingen met het Keurmerk SVI.

Meer informatie over het keurmerk? Zie de website www.keurmerk-svi.nl.