Keurmerk Sociaal Verantwoord Incasseren (SVI) verlengd!

Met gepaste trots kunnen wij u mededelen dat ons Keurmerk SVI is verlengd! Sinds 2018 is ons kantoor SVI keurmerkhouder. Recentelijk heeft een nieuwe audit plaatsgevonden en wederom heeft de audit geleid tot een positieve beoordeling. Het Keurmerk SVI wordt uitgereikt aan organisaties die incassoactiviteiten uitvoeren op een correcte en klantvriendelijke manier, waarbij geen onnodige kosten in rekening worden gebracht. 

Een eerste contact met een incasseerder leidt vaak tot grote stress bij een schuldenaar. Indien er meerdere schuldeisers zijn, wat vaak voorkomt, kan dit leiden tot een schuldenaar die zich terugtrekt en niet meer reageert op correspondentie van de incasseerder. Ondernemingen met het Keurmerk SVI helpen schuldenaars niet enkel bij het oplossen van hun schuldenproblematiek, maar zijn vaak ook in staat om schuldenaars te begeleiden naar een schuldenvrije toekomst.

Het keurmerk is in 2016 in het leven geroepen om door middel van een onafhankelijke toetsing aantoonbaar te maken dat een onderneming zich bewust is van haar verantwoordelijkheid. Het behalen van het Keurmerk SVI toont daarom aan dat wij ons bewust zijn van de maatschappelijke en sociale verantwoordelijkheid die ons kantoor heeft. Er zijn slechts drieëntwintig andere ondernemingen met het Keurmerk SVI.

Voor meer informatie over het Keurmerk SVI kunt u de website www.keurmerk-svi.nl raadplegen. Tevens kunt u onder het kopje Beleid Sociaal Verantwoord Incasseren op onze website meer informatie vinden over onze werkwijze.